Haberler (Arşiv) Haberler

İLETİŞİM SEMİNERİ İLETİŞİM SEMİNERİ 31 Ekim 2017
KÜTÜPHANE ETKİNLİĞİ KÜTÜPHANE ETKİNLİĞİ 31 Ekim 2017
KUT´ÜL AMARE ZAFERİ KUT´ÜL AMARE ZAFERİ

KUT´UL AMARE ZAFERİ´NİN 101. YILI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ TARİH ÖĞRETMENİ ABDİL MUSLU ÖĞRENCİLERE SEMİNER VERMİŞTİR.

1 Mayıs 2017
18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Yardımcı İlk-Ortaokulu Müdürü Vehbi UZUNDAĞ, Yardımcı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Neşe BASIR, Yardımcı Jandarma Karakol Komutanı ve beraberinde askerlerimizin misafir olarak katıldığı 18 Mart Şehitleri Anma programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından bir askerimizin günün anlam ve önemine yönelik yaptığı konuşmayla başlamıştır. Programdan sorumlu öğrencilerimiz törende asker kıyafeti ile sorumluluklarını yerine getirmişlerdir. Tören öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle devam etmiş Müzik Öğretmeni Cumali BALTACI ve İngilizce Öğretmeni İsmail GÖKSU tarafından seslendirilen Çanakkale türküleri ile son bulmuştur. Törenin ardından okulumuz futbol turnuvasında dereceye giren sınıflara ve sınıf öğretmenlerine plaket ve madalyaları verilmiştir.

1 Mayıs 2017
DEPREM SEMİNERİ DEPREM SEMİNERİ

02.03.2017 tarihinde merkez üssü Adıyaman Samsat olan 5.8 büyüklüğünde deprem ve hemen ardından Şanlıurfa Kasımkuyu merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremler okulumuzda paniğe yol açmış ve öğrencilerimizin deprem konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıkları gözlemlenmiştir. Bu kapsamda okulumuz coğrafya öğretmeni Osman Fazıl ÇİFTÇİ 07.03.2017 tarihinde öğrencilerimize depremle ilgili seminer vermiş deprem öncesi, deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenleri slaytlar eşliğinde anlatmıştır. Ülkemizin jeolojik yapısı göz önüne alındığında hem ilimiz hem de ülkemiz için deprem gerçeği ile yaşamamız gerektiği ve hazırlıklı, bilinçli vatandaşlarımıza ihtiyacımız olunduğu seminer sonunda kazanılan en önemli bulgulardan biri olmuştur.

30 Nisan 2017
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET HİCRİ´NİN GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE DAİR KONUŞMASI VE ARDINDAN OKUNAN ŞİİRLERLE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANMIŞTIR.

10 KASIM ANMA PROGRAMI 10 KASIM ANMA PROGRAMI

OKULUMUZDA DÜZENLENEN 10 KASIM ANMA PROGRAMINDA SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI´NIN OKUNMASININ ARDINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN ŞİİRLER OKUNMUŞ VE OKULUMUZ MÜZİK ÖĞRETMENİ CUMALİ BALTACI İLE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ İSMAİL GÖKSU TARAFINDAN SESLENDİRİLEN ATATÜRK´ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER DUYGUSAL ANLARA SAHNE OLMUŞTUR.

OKUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMİ YAPILDI OKUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMİ YAPILDI

Öğrencilerimizde demokrasi ve oy verme bilincinin geliştirilmesi adına okulumuzda AMP/10-ÇGL sınıfından Ali ÇİFTÇİ, GL/11-A sınıfından Mustafa ÖZEN ve AMP/11-BLŞ sınıfından Mehmet Emin ATAY adlı öğrencilerin aday olduğu okul temsilcisi seçiminde öğrencilerimizin oyları sonucunda Mustafa ÖZEN 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında da olduğu gibi tekrar okul temsilcisi seçilmiştir. Seçimle görev alan öğrencilerimizi kutluyor ve verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Okulumuz Tarih Öğretmeni Abdil MUSLU´nun günün anlam ve önemine dair konuşması ve ardından öğrenciler tarafından okunan şiirlerle Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ KARNE HEYECANI YAŞARKEN SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN OKULUMUZA GÖNDERİLEN 9 ADET BİSİKLET, KURULAN KOMİSYON TARAFINDAN BELİRLENEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE EDİLDİ. AYRICA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI TARAFINDAN GÖNDERİLEN 35 PAKET LCW ÜRÜNLERİ DE ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞITILDI.

19 Haziran 2016
KUT´ÜL AMARE(KUT) ZAFERİ KUT´ÜL AMARE(KUT) ZAFERİ

OKULUMUZDA KUT´ÜL AMARE(KUT) ZAFERİNİN 100. YILININ ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE TARİH ÖĞRETMENİ ABDİL MUSLU TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ.

27 Nisan 2016
BAĞIMLILIKLA MÜCADELE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ YETER AK TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE MADDE, ALKOL, SİGARA VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI KONUSUNDA SEMİNER VERİLDİ.

13 Nisan 2016
BİLGİ YARIŞMASI BİLGİ YARIŞMASI 20 Şubat 2016